Annons

BoIS kallar Black & White till möte

Det har bölats rejält om BoIS i olika media, bloggar och på diverse internetforum sedan förlusten mot Åtvidaberg. Vissa kräver att styrelsens ska avgå, andra menar att tränare Patrik Johansson gjort sitt. De flesta har synpunkter på laguttagning och hjärta för klubben.

Några som nu visar sitt missnöje är BoIS supporterklubb Black & White som ställer in resan till bortamatchen mot Ljungskile den 10 juli.
– Vad vi är mest kritiska mot är tystnaden från styrelsen. Vad händer i klubben? Spelare går ut i media och snackar om att de vill lämna men man hör inte ett ord från klubben. Sedan borde spelarna diskutera detta med styrelsen inom de fyra väggarna och inte i media, säger Black & Whites ordförande Michael Svegbrandt som dock hävdar att man inte vill se någon få sparken.
– I dagsläget finns det väl ingen som borde få kicken men något måste hända för att vi ska få rätsida på problemen i klubben.

Annons
 

Svegbrandt känner sig en aning kluven till kritiken i fråga om laguttagningarna.
– Jag tror på Patrik Johansson och han tar säkert ut det lag som han tycker är bäst. Och eftersom han är den som är bäst utbildad och träffar spelarna mest som borde han ta ut rätt lag. Men det kanske finns personliga saker med i bilden. Vad vet jag. Han måste kanske bli mer lyhörd. Rent spelmässigt vill vi fortsätta att se en offensiv fotboll och inte ha tillbaka Jingblads-tjongandet.

Vad som är roten till det onda vet inte Svegbrandt men han har sina aningar.
– Har man en så stor trupp som BoIS har så finns det alltid spelare som får mindre tid på plan. Har man då inte hjärtat i klubben så sätter snacket igång, menar ordföranden och fortsätter sin analys.
”Det har varit turbulent i klubben i flera år. Vi trodde kanske att allt skulle ordna sig i och med att Patrik kom hit men så blev inte fallet. Alla har spänt bågen så högt att alla nu känner stor frustration.

Nu, när den värsta frustrationen lagt sig ser Svegbrandt trots allt ett ljus i tunneln.
– Vi har fortfarande häng på kvalplatsen men vi måste även hålla ett öga neråt.

BoIS ordförande Kenneth Håkansson svarar på Svegbrandts frågor:
– Mig veterligt har vi inte fått någon inbjudan men det spelar ingen roll. BoIS styrelse kommer idag att skicka ut en inbjudan till möte med Black & Whites styrelse. Exakt när mötet kommer att äga rum vet jag dock inte. Vi känner att vi har haft en god dialog med supporterklubben och vill inget hellre än att hålla den så. Jag lovar att vi har den största respekt för Black & White, säger Håkansson och fortsätter.
– Vad sedan gäller att svara på en massa andra frågor som ställs i ibland annat gästböcker har jag bara en sak att säga. Människor som ställer frågor och som inte vågar säga vad dom heter kommer aldrig att få några svar.

Ordföranden tycker också, precis som Svegbrandt att spelarna borde diskutera problemen inom klubben.
– Jag tycker det är fel att ta upp eventuella problem med pressen. Vi kommer aldrig att föra diskussioner med spelarna via någon tidning eller Internetsida. Företag diskuterar inte med sina anställda om problem i tidningen och det gör inte vi heller.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser