Annons

Härlig BoIS-seger över Falkenberg

Det var ingens samba-fotboll som bjöds när BoIS mötte Falkenberg på torsdagen men det var av underordnad betydelse igår. Landskronalaget tog sin sjätte seger för säsongen och har därför närmare till kvalplatsen upp till allsvenskan än den ner till ettan.
– Det var en oerhört skön seger, säger BoIS tränare Patrik Johansson och låter närmast lättad.
– Falkenberg inledde dock målskyttet efter femton minuter men strax innan pausvilan hittade Kalle Corneliusson målet efter att han lobbat bollen över målvakten. I andra halvlek avgjorde Kevin Amuneke med ett drömmål då han på halvvolley dundrade in tvåan.

Läs mer om matchen på BoIS hemsida >>

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser