Annons

Midsommarfest inbringade 7 500 kronor till Malvan

Redan strax efter klockan 9.00 på midsommaraftons morgon kom de första gästerna till Poul W Lorenzons midsommarfest på slottet i Landskrona. Den välkände krögaren på Seglarpaviljongen hade traditionsenligt bjudit vänner, släkt, anställda, stammisar och leverantörer till en hejdundrade midsommarfest i trädgården.
Många gäster hade frågat om de skulle betala något för kalaset, då fick jag idéen att göra det hela till en välgörenhetsfest efter ”amerikansk charity-party-modell”. Alla insamlade pengar gick oavkortat till den ideella föreningen Malvan och det fantastiska arbete de gör. Sammanlagt samlade vi in 7 500 kronor som vi direkt överlämnade till malvorna Else och Kerstin, säger initiativtagaren.

– Poul är en helt underbar människa. Han har alltid ställt upp för oss, säger Else som under hela festen såg till att gästerna trivdes, serverade och dukade av.
Jag uppskattar att nära nog 300 barn och vuxna gästade festen. De 7500 kronorna kommer att användas till väl och ve. Det vill säga till mat och andra nyttigheter för våra besökare på Träffpunkt Malvan.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser