Annons

Landskronagolfaren Johanna Waldh spelar från och med den 1 juli för den danska klubben Team Acubiz. Johanna började spela golf som 11-årig och hon blev professionell i april 2000. Efter 2002 har Johanna Waldh varit fast spelare på Ladies European Tour.
– Jag är väldigt stolt och glad för samarbetet med Team Acubiz. Avtalet ger mig mera ro för att koncentrera mig på mitt spel och det er något som jag har saknat. Golf är en hård bransch där man kämpar om sponsorerna, berättar Johanna Waldh.

Innan Johanna blev professionell, kombinerade hon sitt elit-spelande med att utbilda sig till läkare. Men efter två och ett halvt år insåg hon att hon var tvungen att välja. Golfen fick första prioritet, men ännu saknas det stora genombrottet.
– Jag fick en femteplats i Nykredit Masters i fjol. Det var min hittills bästa prestation och det gav mig förnyad tro på att jag har mycket mera i mig att ge. Avtalen med Acubiz ger mig ny energi och jag är säker på att det kommer att förbättra mitt spel i framtiden, avslutar Johanna.

Annons
 

Denna vecka deltager Johanna Waldh i Estoril Ladies Open of Portugal.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser