Annons

Busschaufför misshandlad

Strax efter klockan 23 på onsdagskvällen utsattes en busschaufför för misshandel på gamla järnvägsstationen i Landskrona. Då chauffören körde från Helsingborg till Landskrona tidigare på kvällen uppstod bråk med en passagerare. Väl i Landskrona gick chauffören in i ett personalutrymme. Han såg då från ett fönster hur den bråkiga mannen ringde. Strax efter knackade det på dörren, och i tron att det var en kollega så öppnade chauffören. Där stod emellertid bråkstaken och en kompis till honom och de båda gav sig på chauffören med knytnävslag i huvud och nacke. Han lyckades dock slita sig loss och ta sig in i byggnaden och larma polisen.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser