Annons

Landskronaroddare till U23-VM?

I helgen mötte Landskronaroddaren Olof Nilsson internationellt motstånd i Tyskland. Tävlingen avgjordes i Ratzeburg söder om Lübeck i strålande solsken. Efter insatserna där överväger Svenska Roddförbundet nu att skicka Olof till U23-VM.

På lördagen rodde Olof i singel senior B-klassen, upp till 23 år, med 16 startande lag. Där slutade Olof på en fjärdeplats, 12 sekunder efter segrande Alexander Leow från Potsdam. Söndagens lopp gällde singel senior A. Även här blev det en fin fjärdeplacering endast 8 sekunder efter Dan Ellice-Flint från Australien. Här kom träningen i Landskronas blåsiga vatten väl till pass då et blåste en kraftig sid- och medvind.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser