Annons

Elever premieras för goda studieresultat

Genom flertalet olika stipendiefonder belönas studenter vid Gymnasieförbundets skolor för sina goda studieresultat. Fem elever lämnar gymnasieskolan med strålande resultat, högsta betyg i samtliga ämnen. Där utöver finns en lång rad av elever från våra skolor som för höga betyg och goda insatser i speciella ämnen belönas med en pennigsumma eller bokpremie.
Samtliga stipendiater hittar du här (pdf).

För elever som ämnar studera vidare finns stora stipendiefonder inom Gymnasieförbundet. Tranchells donationsfond riktar sig mot elever på Landskronaskolor och i år får 10 elever vardera 25 000 kronor i stipendier för att användas till högre studier.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser