Annons

Ny seger för FK Besa

FK Besa tog ännu en seger då man på tisdagen betvingade HF Olympia på bortaplan med 4-1. Landskronalaget började bra och tog ledningen efter 30 minuter genom Mentor Bahtiri. Besa hade fler chanser men Olympia lyckades kvittera till 1-1 innan pausvila.
I den andra halvleken började Besa en aning slarvigt men efter en kvart presenterade sig Kujtim Ismajli och det med råge. Innan domaren blåste av matchen hade Ismajli gjort hattrick, det vill säga tre mål i rad. Besa kostade även på sig att missa en straff.
– HF Olympia spelade bra fotboll och gjorde bra motstånd. Men Kujtim Ismajli såg till att vi kunde ta med oss tre poäng hem till Landskrona, säger Sadik Krasniq för FK Besa som även tackar såväl motståndare, domare som publik.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser