Annons

Undersökning på nätet: Sverigedemokraterna störst bland ungdomar i Landskrona

Tillsammans med nätsidan Lunarstorm har Aftonbladet genomfört en valundersökning bland unga på Internet. Denna visar att Sverigedemokraterna skulle ta en plats i riksdagen om de unga skulle få bestämma. Med 11,9 procent så är det bara Moderaterna och Socialdemokraterna som fått fler röster.
I Landskrona är siffrorna ännu mer till Sverigedemokraternas favör. Enligt undersökningen så hade hela 25,3 procent av de 672 ungdomarna som röstat från Landskrona, röstat på Sverigedemokraterna om det vore val idag och med dessa siffror ligger det främlingsfientliga partiet i topp. Tvåa ligger Socialdemokraterna på 21,6 procent och Moderaterna får 20,1 procent.

Läs mer på www.ungtval.se.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser