Annons

TFF spöket består

Skånederby i Superettan. Det var upplagt för fest. De tre (!) klackarna gjorde sitt för att ge matchen en sjyst inramning. Men det var något som inte stämde.
Vi var förskräckligt oorganiserade . Vi blev stillastående. Vi vinner inga dueller. Vi är tvåa in i alla situationer. Jag är oerhört missnöjd med vår första halvlek, sa en bedrövad Patrik Johansson när han skulle försöka sig på en analys av matchens första 45 minuter.

BoIS-TFF inför 3230 åskådare (sämsta publiksiffran i år, landskronabornas dom är redan hård) blev inte heller i andra halvlek en minnesvärd tillställning. Planen var möjligen tungsprungen men det ursäktar inte de håglösa beteende som BoIS:arna långa stunder visade upp. Att Trelleborg kunde gör 1-0 tre minuter innan full tid var knappast rättvist men en vinst döljer som sagt många skönhetsfläckar.
Lite märkligt kunde det också tyckas att Jörgen Pettersson valt att inte längre bära lagkaptensbindeln.
– Den ska jag inte ha, var Petterssons enda kommentar till Landskrona Direkt efter matchen.
Besvikelsen och frustrationen var påtaglig hos BoIS:arna efter slutsignalen och nyutnämnde lagkaptenen Johnny Lundeberg kunde konstatera att nu är det blåställ på och en match i taget som gäller.
Vi kan inte hålla på att titta uppåt i tabellen. Numåste vi istället koncentrera oss på vårt eget spel. Härnäst väntar Mjällby och även om vi slog de med 6-0 på försäsongen så ska vi ha klart för oss att det inte räcker med att bara ställa ut skorna.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser