Annons

Djurplågare slog till i Karlslund

Någon gång mellan måndagen och tisdagen tog sig minst två personer in bland djuren i Karlslundsparken. Väl inne försökte man först skära halsen av en Möingeget men troligtvis kunde denna slita sig loss. Gärningsmännen fick därefter tag i en killing av samma ras och denna är nu försvunnen. Polisen misstänker att djuret slaktats på platsen innan det forslats bort. Det var när en skötare kom till platsen på tisdagsmorgonen som brottet upptäcktes. Polisen har bland annat hittat en avbruten kniv på platsen men någon misstänkt finns ännu inte. Brottet rubriceras som Stöld av djur, djurplågeri och skadegörelse på djur.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser