Annons

På AG:s-fronten intet nytt

Den före detta AG:s-lokalen i centrala Landskrona står fortfarande tom precis som stora delar av gallerian. På Invest in Landskrona (INLA) hoppas man att stora delar av de tomma butiksytorna ska vara fyllda innan jul
– Det är vår förhoppning men vi vågar inte lova något, säger Claes Nilsson på INLA.

Anledningen till att han är försiktigt optimistisk är att det finns intressenter.
– Det finns ett flertal. Vi skulle kunna fylla lokalerna men det är upp till ägaren Kungsleden att hyra ut lokalerna. Vi bara förmedlar de som är intresserade, fortsätter Nilsson.

Annons
 

En av anledningarna till att lokalerna fortfarande står tomma är att ägaren får in hyran ändå. En annan anledning är att man troligtvis försöker sälja sitt bestånd i Landskrona.
– Kungsleden är oerhört stort och vad jag har förstått så prioriterar man inte Landskrona i dagsläget. Ryktet säger att man i stället försöker sälja. Sedan är det upp till en eventuell ny ägare att ta ställning till vilka som ska flytta in. Jag har även fått signaler från ägaren som säger att det krävs en hel del renovering. Enligt de uppgifter jag fått så ska rörstammar och liknande i AG:s-lokalen vara ända från EPA-tiden.

Vilka företag som visat intresse vill inte Nilsson gå ut med.
– Då skulle de förmodligen dra sig tillbaka direkt. Jag kan dock säga att det rör sig om både företag som vill flytta hit från andra ställen, samt de som redan finns i Landskrona.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser