Annons

Totalfotboll av LSK

I ett strålande sommarväder, en ypperlig fredagskväll visade sig Landskrona SK från sin bästa sida då man på IP:s gröna b-plansmatta tog sig an serieledande Allerum.
I något som närmast kan beskrivas som ”holländsk-anda” visade laget upp en totalfotboll som inte skådats på herrans många år och resultatet 3-0 i halvtid till hemmalaget var fullständigt rättvist. Ali Aldoukhi var tillbaka i laget och visade sig från sin bästa sida då han två gånger målade och tillsammans med sin radarpartner Khalil Mahjoub satte han gång på gång Allerums försvaret i skräck. Andra halvlek var inte lika händelserik offensivt sett då LSK skickligt manövrerade ut Allerumsattackerna och fullständigt kontrollerade matchen. Allerum som var tvungna att flytta fram positionerna, uppvisade blottor bakåt något som LSK utnyttjade väl.Med bara ett par minuter kvar rann Dennis Memedov igenom Allerumsförsvaret i en fin attack och punkterade matchen med en fin placerad högerskruv upp i bortre krysset. Ett trettiotal åskådare på plats såg ut att trivas med både vädret och den helgjutna LSK insatsen.
Nästa match för LSK kommer att ske mot fjolårskombattanterna Stattena och vi hoppas där på en liknande
insats, säger backklippan och presstalesman Adam Juntunen.

© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser