Annons

Bortaspöket fortsätter gäcka BoIS

Det vill sig inte på bortaplan för Landskrona BoIS. En bra halvlek räckte inte idag. BoIS fick inkassera en ny förlust då Assyriska vann med 2-1. Nybyggda och fina Södertälje Fotbollsarena var allt annat än inbjudande. Blåst, regn och kyla gjorde att de tillresta BoIS-fansen erbjöds sittplats under tak, något man tackade för och såg till att stämningen var hög på läktaren. Stödet – det bästa i år – hjälpte de randiga till ledning genom Jonas Lind i den 38:e matchminuten. Men sen var det som förgjort. I psykologiska sista minuten kom 1-1 och med tio minuter kvar att spela kunde hemmalaget fastställa slutresultatet till 2-1.
På torsdag väntar skånederby mot serietvåan Trelleborgs FF. Då är det verkligen upp till bevis för BoIS-spelarna om man tänker infria det högt ställda målen för året.
Mer om matchen hittar du på Landskrona BoIS hemsida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser