Annons

Skönsång på teatern på Kristi himmelsfärdsdagen Landskrona Manskör och ÖV-kören genrepade på teatern på måndagskvällen

På torsdag klockan 17.00 blir det skönsång på teatern i Landskrona. Det är Landskrona Manskör och ÖV-kören som uppträder tillsammans med Stefan Ljungqvist och Lennart Palm.
– Vi firar 100-årsjubileum i år och vi brukar göra spelningar tillsammans med ÖV-kören och ville görs så även nu. Då kom det fram att de firar 60 år, så man kan säga att det blir en 160-årsfest på torsdag, säger Gunnar Thunberg, ordförande i Landskrona Manskör.

Stefan Ljungqvist är känd som en av landets mest folkkära artister men Lennart Palm är mindre känd. Enligt programbladet är han en riktig trollkarl på orgel och på hans meritlista står bland annat att han spelat med Robert Wells inspelningar av Rhapsody in Rock.

Annons
 

Körerna har valt att travestera namnet på det gamla sångprogrammet på TV, Good old days, men riktigt som på tv blir det inte.
– De flesta i körerna kommer inte ihåg programmet så därför kör vi inte exakt samma stuk. Det blir dock en munter tillställning och publiken får mer än gärna sjunga med, avslutar Thunberg.

Biljetter till föreställningen köper du på Bok & Papper på Eriksgatan och eventuella överblivna biljetter säljs på teatern.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser