Annons

Målrikt då LSK vann derby

I en match där LSK hade stort spelarbortfall tog Wormo ledningen hela 3 gånger innan LSK lyckades komma ikapp och sedermera också totalt rättvist avgå med en säker 6-3 seger. Det syntes tydligt långa stunder att Wormo ligger i botten när LSK fick fart på bollen och spelade det spel som laget har kapacitet till. Wormo hängde med målmässigt en bra stund in på matchen men LSK visade sig hela tiden vara det bättre laget matchen igenom och dominerade spelet. Wormos duktige målvakt räddade laget från ett ännu större nederlag.
– Wormo ska ha all heder av sin insats i matchen då dom verkligen kämpade och slet och deras unga killar visade att klubben kommer att ha en fin framtid. Matchen och närkamperna var schysta och inga kort delades ut åt något håll vilket säkert var glädjande för båda lagen, kommenterar Adam Juntunen för LSK.

För LSK betydde segern att laget nu plockat 10 poäng i en bra och ganska jämn division 6-serie. Nästa match för LSK är mot serieledande Allerum på fredag klockan 19.00 på IP.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser