Annons

Framgångar för LKGF i Götalandsmästerskapen

I lördags avgjordes Götalandsmästerskapen i Jönköpings gymnastikförenings regi. Landskrona Kvinnliga Gymnastikförening fanns representerade med en gymnast i Öppna klassen, Frida Westerlund, samt en ungdomstrupp, bestående av flickorna Emma Sandell, Elin Larsson, Claudia Gunnarsson, Amanda Lindblom, Ema Handzic och Julia Schierup.

Frida genomförde tre program: rep, käglor och band och gjorde en bra insats i tävlingen. Konkurrensen var stenhård och ett par missar och ej utförda tekniska svårigheter resulterade i en 10:e plats för Frida. Men som helhet så var det en bra tävling för Frida som nu förbereder sig för en internationell tävling i Danmark den 20 maj, tillsammans med sina klubbkompisar Ida Nordehammar och Wiktoria Matulaniec.

Annons
 

Ungdmstruppen, som bara har tränat tillsammans sen årsskiftet gjorde även de en mycket bra tävling. De utförde två väl genomförda program och det resulterade i en andra plats, vilket är en avsevärd förbättring från deras senaste tävling då de slutade på 4:e plats. Flickorna var mycket nöjda över att få ta med sig varsin silvermedalj hem. Truppen tränar hårt och alla är
mycket ambitiösa och det visade sig ju vara till nytta!

LKGF är mycket nöjda med sina gymnaster och hoppas på fina framgångar i framtiden!

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser