Annons

Moderat kommunfullmäktigekandidat lanserar kampanjsajt inför valet

I går lanserade Marko Huttunen, 7:e namnet på moderaternas lista till kommunfullmäktige i Landskrona, sin kampanjsajt inför valet i höst. Kampanjsajten har han gjort själv. På kampanjsajten skriver han blogg, lägger upp debattartiklar och insändare och berättar
varför han kandiderar till riksdagen.
– Inför valet ska jag använda min kampanjsajt för att kommunicera med väljare. Somliga ställer frågor om vad man vill göra om man blir vald. Andra vet inte vem man är, förutom till namnet. Därför har jag lanserat en kampanjsajt inför valet. Den finns tillgänglig dygnet runt och där får väljarna möjlighet att lära känna mig lite bättre och de kan läsa om vad jag gjort hittills och vad jag vill göra om jag skulle bli vald, säger Marko Huttunen.

Adressen till Huttunens hemsida är www.huttunen.se.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser