Annons

BoIS trea efter tredje raka segern

BoIS tog idag sin tredje raka seger och lägger sig, i alla fall för tillfället, på en tredjeplats i Superettan. BoIS var det klart bättre laget och vann rättvist med 2-0 över Jönköping Södra.
Det första målet kom efter att planens gigant nummer ett, Jörgen Pettersson hittade planens gigant nummer två, Johan Andersson, med en av sina otaliga smörpass. Andersson plockade ner bollen elegant och smällde in bollen med en bredsida upp i nättaket.

BoIS fortsatte att spela ut gästerna och i andra halvlekens 63:e minut tvingades Jönköpings målvakt Ivo Vazgec dra ner Johan Andersson i straffområdet. Domaren pekade på straffpunkten och Jörgen Pettersson stänkte in sin och BoIS tredje straff för säsongen.

Annons
 

”Vi följer upp med en tredje stark prestation på IP. I första halvlek spelar vi snabbt och tryggt. I anfallet spelar Johan Andersson ett mycket bra duellspel och försvaret släpper inte till mycket. Faktum är att vi inte fick ett enda skott på mål idag, analyserar BOIS tränare Patrik Johansson.

En som såg matchen från läktaren på grund av skada är före detta BoISaren, och numera Jönköpingsspelaren Hasan Cetinkaya.
”Vi har alldeles för stor respekt för BoIS idag. Vi skulle behövt ligga betydligt tätare på Jörgen Pettersson och Johan Andersson för att ha en chans idag. BoIS vinner rättvist, sade han strax efter slutsignalen.

Läs mer på BoIS hemsida. Adressen är www.landskronabois.com.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser