Annons

Dags för LandskronaDagen!

På lördag är det dags för den tredje ”LandskronaDagen” i följd, i år med fler aktiviteter och uppträden än någonsin. Mellan kl. 12-13.30 blir det en spektakulär show då gänget från Let´s dance intar Rådhustorget. Malin & David Watson bjuder på dansshow, Ann Wilson lär kända Landskronaprofiler att dansa och multiartisten Måns Zelmerlöw bjuder på några låtar.
– Det är oerhört inne med dans just nu. Därför är det extra kul att vi lyckats få hit dessa storheter på området, säger Annika Borgelin, koordinator för arrangemanget.

Det bjuds även Talangjaktsuttagning där 50 barn i åldrarna 7-17 tävlar om en plats i finalen som hålls under Landskronakarnevalen. Uttagningen invigs av Johan Östberg, som även sjunger sin nya låt, vilken förövrigt släpps som singel nästa vecka.

Annons
 

Förutom detta blir det många lokala dansgrupper och körer på de två scenerna. Hela centrala Landskrona kommer att fyllas av aktiviteter. Det blir ponnyridning, clowner, hinderbana, blomstermarknad, hoppborg, föredrag, stadsvandring, tipsrunda, ansiktsmålning, bio, föreställningar, en massa ”prova på” aktiviteter med Landskronas föreningar och mycket, mycket mer.
Målet är att det ska finnas något för alla åldrar och det har vi lyckats bra med, avslutar Borgelin. Arrangemanget pågår mellan kl. 10-15.

Programmet i sin helhet finns i PDF-format – Du hittar det här!

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser