Annons

Stort intresse för att hjälpa till under karnevalen

Idrottsklubbarna visar stort intresse för att medverka vid årets Karneval. Fjolårets karneval innebar ett rejält tillskott i klubbkassan för 14 av LISA:s medlemsföreningar. Sammanlagt fick dessa dela på 313 975 kronor, enligt vad som framkom vid *LISAs årsmöte i mars.

Detta har medfört att intresset att medverka vid årets karneval är rekordstort.
– Det har fullkomligt rasat in anmälningar efter fjolårets succé. Som det ser ut nu så är där över 700 personer anmälda och det behöves cirka 400 personer för att bemanna tivolit, toalettbyarna och cykelparkeringarna, säger Annika Borgelin, eventkoordinator för Landskronakarnevalen.

Annons
 

Att nu inte alla föreningar som önskar kan erbjudas plats beklagar nyvalde LISA ordförande Gunnar Nilsson.
Vi tog dock ett styrelsebeslut redan ifjol att de som drog det tunga lasset då, har förtur i år och kommer att erbjudas samma antal pass som förra året. Ifjol bönade och bad vi om hjälp men då var intresset ljumt. Hur vi än gör kommer vi att bli kritiserade. Men vi tycker inte det är mer än rätt att dessa klubbar nu premieras för sitt slit.

Styrelsen för LISA håller som bäst på att knåpa ihop karnevalschemat.
Det är ett drygt arbete men vi klara det och allt kommer att vara klart i god tid, avslutar Nilsson.

* LISA = Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser