Annons

BoIS tar ett par rejäla

Efter de två inledande omgångarna i Superettan parkerade BoIS sist i tabellen. Men efter en trevlig vecka, med segern i onsdags mot Norrköping (2-0) och dagens 1-0 seger borta mot Qviding, tar BoIS ett par raska kliv uppåt i tabellen och ligger just nu på en sjätteplats.

– Det satt långt inne, medger tränare Patrik Johansson.
– Vi är naturligtvis jättenöjda. Vinna på ett straffmål på bortaplan är gott. Qviding har spelare med kvalité och de kommer sakta men säkert att växa in i Superettankostymen.

Annons
 

Matchens enda mål kom efter 20 minuters spel i andra halvlek. Det hela började med att Mattias Eklund stormade in i straffområdet och blir nergjord. Den efterföljande straffen förvaltade Jörgen Pettersson säkert i mål.
– Det är ett gott tecken att vi i alla matcher hittills har haft straffsituationer. Det innebär att vi kommer med hög fart in i straffområdet och att våra motståndare då måste chansspela, menar Johansson.

Mer om matchen hittar du på Landskrona BoIS hemsida

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser