Annons

Snöpligt slut för Lindgren i Holland

Det blev ett snöpligt, för att inte säga ett grymt besviket avslut på säsongen för BoIS-fostrade Rasmus Lindgren när Groningen igår vann med 2-1 mot Ajax.
Lindgrens Groningen ledde länge med 2-0 och såg ut att gå mot än förlängning i den direkt avgörande kvalifikationsmatchen om en kvalplats till Champions League, när Ajax i 88.e minuten reducerade till 2-1. Ajax vann första mötet med 2-0.

Innan reduceringen hade grönvita Groningen under långa perioder spelat ut den holländska storklubben och träffat såväl ribba som stolpe. Laget blev dessutom rånad på en solklar straff. Sett ur ett landskronaperspektiv kan man bara hoppas att förbundskaptenerna Lagerbäck och Andersson såg matchen. Rasmus Lindgren, som denna gång spelade i den defensiva positionen på ett fyramanna mittfält, visade att han är en klar aspirant på en landslagsplats.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser