Annons

GF Idrotts gymnastik samlar in pengar till barncancerfonden

GF Idrotts gymnastiksektion tar till ett gammalt koncept till helgen. Man kommer att uppträda i Idrottshallen och samla in pengar till Barncancerfonden. Det rör sig dock inte om någon traditionell uppvisning.
– För 20 år sedan kom man på följande ide. Gymnasterna fick testa att göra en övning under fem minuter. Det fanns de som hjulade, andra gick på händer och så vidare. Därefter kontaktade de sponsorer och undrade om de ville vara med på det hela. Det innebar att alla träffades i Idrottshallen där gymnasten skulle göra om sin bravad. Sponsorerna betalade då en överenskommen summa. De kanske hade kommit överens om att betala en krona per hjulning eller något liknande, förklarar Bodil Pettersson på GF Idrott.

Nu ska man alltså upprepa idén.
Naturligtvis hoppas Bodil på att många nappar på idén. Men att det ska bli en lika stor succé som för 20 år sedan vågar hon knappast hoppas på.
– Då drog vi in hela 80 000 kronor vilka delades mellan klubben och Barncancerfonden. Och så mycket kan vi nog inte få in. Men man vet aldrig. Vi hoppas i alla fall att det blir ett lyckat arrangemang.

Annons
 

Det hela äger rum i Idrottshallen på lördag mellan klockan 10-13. Allmänheten hälsas välkomna. Även eventuellt fler som vill sponsra kan komma till idrottshallen.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser