Annons

LSK nöjd med bortapoäng

LSK åkte i helgen till Billesholm med ett för dagen brandskattat lag, hela fem ordinarie från hemmapremiärens startelva saknades. Trots detta bortfall så stod laget upp rejält mot obesegrade Billesholm, även då laget fick en hårt dömd straff emot sig i inledningen så kunde LSK ändå vara det mest framträdande laget under första halvlek. Denna dominans ledde till att kvitteringen kom efter en halvtimmes spel efter en elegant slagen frispark av Cristian Ahlbäck.

I den andra akten kom dock Billesholm att överta spelet och tryckte stundtals på för ett ledningsmål. LSK stod emot bra och kunde utmanövrera hemmalagets attacker. LSK skapade i slutet i slutet av matchen ett par rejäla chanser för tre pinnar och borde även ha haft en straff när en hemmaspelare använt sig av handen.
– Trots den uteblivna straffen i slutskedet så är jag nöjd med poängen, killarna visar att det finns en kvalitativ bredd i truppen och detta kommer att ge oss angenäma problem i fortsättningen, säger en ganska nöjd LSK-tränare Mikael ”lillen” Persson.

Annons
 

Närmast väntar nu ett efterlängtat derby mot BK Fram nästa fredag och LSK kan med tillförsikt se framemot denna drabbning.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser