Annons

Snäll BoIS-kupp mot TV4 stoppad Lennart Andersson försöker att se några BoIS-matcher varje år. De flesta blir i Stockholmstrakten men det brukar även bli en eller annan resa till Landskrona och IP. Arkivbild.

På måndag visar TV4 ett insamlingsprogram – Världens Humorkväll. Meningen är att man ska samla in pengar till UNICEF och Världens barn.
Under kvällen kommer man bland annat att visa sketcher och i en av dessa syns en kille, bördig från Landskrona.
– Jag är med i en sketch där jag som husägare tar emot ”Bygglov-gänget” kl. 04.30 på morgonen, säger Lennart Andersson och fortsätter.
– Min klädsel skulle vara pyjamas och morgonrock. Jag klädde mig i röda pyjamasbyxor, och tog en BoIS-tröja som överdel. Men PR-försöket misslyckades för att HSB-märke syntes för mycket i halslinningen. Jag fick använda vit T-shirt istället. ”Ta av domartröjan”, sa teamet. Men sketchen blev säkert kul, berättar Andersson utan att avslöja själva innehållet.

Lennart bor sedan många år utombys. Nuvarande adress är i Sundbyberg.
Det är inte första gången hans syns i rutan. Han har medverkat som statist i ett flertal filmer, bland annat i Colin Nutleys Sprängaren och i Beck-filmen Kartellen med Peter Haber och Mikael Persbrandt i huvudrollerna. Andersson har även gjort en del reklamfilm, bland annat för Marabou, då han och en hund i en traktor orsakade trafikstockning medan de mumsade i sig choklad.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser