Annons

Det surrar runt bröderna Farnerud

Hoppet om ett klarat kontrakt är i det närmaste ute för bröderna Farneruds Strasbourg. Med tre omgångar kvar ligger laget sju poäng under räddningsplankan Troyes.
På senare tid har det därför surrat en hel del rykten om var Pontus och Alexander kommer att spela kommande säsong. Enligt svensk media skulle Pontus inte vara främmande för att återvända till Sverige och spel i allsvenskan. Landskrona Direkt erfar dock att holländska Feyenoord ligger bra till som nästa klubb.

För Alex del gäller att intresset från tyska Stuttgart fortfarande finns kvar och mycket talar för att det är publiken i Bundesliga som kommande säsong får njuta av bollskicklige landskronakillens konster. Enligt uppgifter till Landskrona Direkt är Alex rent av VM-aktuell. Den 9 maj på Millesgården på Lidingö presenterar förbundskaptenerna Lars Lagerbäck och Roland Andersson VM-truppen, då vet om någon Farnerud åter finns med.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser