Annons

LSK starka i hemmapremiären

På fredagskvällen spelade Landskrona Sportklubb årets första hemmamatchen då man tog emot gästande Axelvold. LSK visade prov på en mycket fin inställning och disciplin direkt från avspark och matchen igenom. Axelvold som i en träningsmatch tidigare i år vunnit komfortabelt med 3-0 mot LSK underskattade möjligen hemmalaget i matchinledningen, detta kom att straffa sig då LSK inom en tjugominutersperiod tagit ledningen med 2-0 genom två mycket vackra mål av Khalil Mahjoub.

Efter de två LSK målen spelade Axelvold upp sig men trots bollövertag
skapade gästerna inte många farligheter. Istället tog LSK´s Ibrahim Al Doukhi chansen att från 30 meter skjuta ett långskott. ”Ibbe” fick en drömträff och 3-0 var ett faktum. Axelvold replikerade direkt efter hemmalagets mål och reducerade innan halvtidsvilan.

Annons
 

Andra halvlek påminner mycket om den första. Axelvold har mest boll men utan att få fram de avgörande chanserna. LSK bevakar sin 3-1 ledning och Khalil ”Kalle” Mahjoub punkterar matchen med sitt 4-1 mål, en fullträff på volley som gav matchens lirare säsongens första hattrick i Div 6 Nvb – den så kallade Landskronasexan.
Killarna står upp bra för varandra idag, det var en svårspelad fotbollsplan men vi visar stark lagmoral och fantastisk inställning. Alltid kul med vackra mål men ännu roligare med en seger i hemmapremiären, detta stärker oss inför fortsättningen, kommenterar LSK:s tränare Mikael ”Lillen” Persson
.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser