Annons

Bosna knep första kvalsegern

Bosna Basket har fått tuffaste möjliga starten på kvalspelet till division 1. Sjukdomar och skador ställde inledningsvis till det för Bosna-killarna som inte vunnit en enda av de fem inledande matcherna.
I samtliga matcher har vi spelat bra och faktiskt haft ledningen när vi gått in i fjärde och avgörande perioden men det har knutit sig och vi har tappat spelet och därmed också matcherna, säger Admir Lukacevic, spelare och talesman i föreningen.
Det var med andra ord ett ytterst revanschsuget landskronalag som igår gästades av Skövdeklubben S:t Helena.
Vi spelade som om det gällde allt eller inget. Vi kämpade bra och vi visade att vi är ett toppenlag, säger Lukacevic som efter tredje perioden såg sitt Bosna i ledning med hela 21 poäng.

Men som i tidigare kvalmatcher är det fyra perioder som gäller och motståndarna knappade in och det blir ett smått dramatiskt avslut.
I sista minuterna får Jon Videfors en ”hangtime-in-air-pass” av Admir Lukacevic och Jon kan lätt lägga in bollen i korgen till 80-76. Därefter säkrar Admir Lukacevic matchen genom två straffkast till 82-79.

Annons
 

Nu väntar ännu en hemmamatch för Bosna då Kvarnby BBK kommer på besök den 7 maj.
Det finns en mikroskopisk chans att vi tar oss till division ett, men då krävs det först att vi vinner våra båda återstående matcher samtidigt som vi får lita till att andra resultaten går vår väg, avslutar Lukacevic.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser