Annons

Torkild Strandberg rasar mot justitieministern

Folkpartiets kommunfullmäktigepolitiker och tillika ledamot i riksdagens justitieutskott, Torkild Strandberg hade ingen möjlighet att deltaga då justitieminister Thomas Bodström talade i Landskrona på tisdagen. Strandberg fick dock information, bland annat av partivänner, och han var inte glad.
– Bodström påstår att polisen har större resurser än någonsin och det är lögn, rasar Strandberg och fortsätter.
– Justitieministerns uttalande på tisdagen, att de poliser som klagar på bristande resurser, är de som presterar minst, visar på häpnadsväckande dåligt ledarskap. Justitieministern försöker därmed att avsvära sig ansvaret för polisens bristande resurser och sätter samtidigt munkavel på svenska poliser. Landskrona och Sverige behöver en justitieminister som ser verkligheten och inte skönmålar, avslutar Strandberg.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser