Annons

Fullsatt när Bodström

Trots att BoIS hade hemmapremiär i Superettan så var det full i Folkets Hus lilla sal då justitieminister Thomas Bodström gästade på tisdagskvällen. På det öppna mötet, som arrangerades av Socialdemokraterna, drog Bodström en hel del statistik men talade också om hur brottsligheten har förändrats och förvärrats de senaste åren.
– Ett exempel på en förändring var då mobiltelefonerna kom. Innan pucklade ungdomarna på varandra men från och med mobiltelefonernas inträde så blev det också intressant att råna varandra, sade justitieministern bland annat.

Bodström förklarade också att han var väl insatt i dagens problem i Landskrona och Malmö och att man håller på att vidta åtgärder för att få bukt med problemen. Utökade straff, DNA-proven och buggning är några medel. De största brottsbekämparna och förebyggarna är dock föräldrarna enligt justitieministern.

Annons
 

Någon fotboll blev det dock inte för AIK-supportern då han efter en kortare frågestund reste vidare till Borås.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser