Annons

Tredje och sista byaguiden klar

Idag är den klar, den tredje och sista byaguiden för 2006. Ordvalet är Ylva Nordbergs som i dagarna släpper guiden om Glumslöv för året. I december kom guiden om Häljarp ut och i februari var det Asmundtorps tur.
– Nu har jag täckt söder öster och norr, säger Nordberg då hon besökte redaktionen på tisdagen.

Idéen fick hon då hon flyttade till Glumslöv för ett par år sedan.
– Jag ville veta lite mer om stället jag flyttade till. Jag fick då idéen om att göra en Glumslövsguide. När den var klar hörde dom av sig från Häljarp och undrade om jag inte ville göra en till dom. Det gjorde jag och hörde av mig till de i Asmundtorp och även de nappade.

Annons
 

Häftena delas ut av byalagen i respektive by samt på turistbyrån i Landskrona.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser