Annons

Vision-film klar för försäljning

Nu är den klar till försäljning. Den lokalt producerade filmen ”SÄLLSYNT men inte ovanlig” som är gjord av Landskrona Vision AB.
Filmen belyser svårigheten med att leva med en sällsynt diagnos och hur man kan bli bemött inom vården och i kontakt med andra myndigheter. Produktionen är beställd av Riksförbundet Sällsynta diagnoser som vill ge saklig information om vad som är särskilt med en sällsynt diagnos.
– Information är viktig för sjukvårdspersonal, försäkringskassor – och andra yrkesgrupper – som i sitt arbete gör bedömningar, och tar beslut om, insatser för personer med sällsynta diagnoser. Filmen riktar sig också till enskilda personer med sällsynta diagnoser som behöver ett verktyg i kontakten med myndigheter eller för att bearbeta sin egen situation, säger Peter Roslund, vd på Landskrona Vision.

På filmens hemsida finns mer information och möjlighet att beställa en kopia och titta på en trailer.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser