Annons

BoIS-plock

Igår var det dags för årets upptaktsträff inför Superettan. På plats i Stockholm var bland annat BoIS tränare Patrik Johansson. Han kunde då konstatera att favoritskapet på klubben är stort. Hela 50% av de samlade trodde att BoIS kommer att vinna serien.
En av anledningarna till favoritskapet är att BoIS är den mest meriterade klubben i serien, i alla fall enligt Fotbollförbundets generalsekreterare Sune Hellströmer som invigningstalade.
Påståendet bygger på att BoIS är det lag i serien som har flest allsvenska och division 1-säsonger i bagaget (77 st).
En annan anledning till det stora favoritskapet är antalet profiler. Inte mindre än 5 av klubbens spelare har a-landslagsmeriter. Värst är naturligtvis Jörgen Pettersson som spelat hela 28 a-landskamper. Sammanlagt har Pettersson tillsammans med Kalle Corneliusson, Antti Okkonen, Kevin Amuneke och BoBo Bola 54 a-landskamper bakom sig.
54 är alltså också rätt svar i förra veckans tävlings utslagsfråga här på Landskrona Direkt.

I övrigt…

Annons
 

…kan vi konstatera att Söderstjerna är en klippa på att tippa hästar. Vid en BoIS-dag på ICA Kvantum nyligen stod han för ett andelstips på hästarna som gav hela 20 000 kronor i vinst.

…meddelar BoIS att man lånar målvakten Mikael Eriksson från Limhamn under våren och sommaren.

…läser vi på BoIS hemsida att BoBo Bola lånas ut till Bunkeflo.

…har vi hört att Alvedin Nezirovac bröt ett finger i en u-lagsmatch i helgen. Hur länge han blir borta är oklart.

…så meddelas från tränarhåll att killarna i a-truppen är som kalvar på grönbete eftersom man numera tränar på RIKTIGT gräs. Hemmapremiären var i söndags då man körde ett pass i Asmundtorp. Hädanefter försöker man att träna på någon av planerna runt Gullstrandsskolan.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser