Annons

BoIS cup-spelar på långfredagen

Sedan tidigare har det stått klart att det inte blir något genrep för BoIS mot det tilltänkta finska laget FC Jaro. Nu är det klart att BoIS i stället kommer att möta BK Forward i Svenska Cupen på långfredagen.
– Om man kan kalla en cupmatch för ett genrep så är de det, säger BoIS tränare Patrik Johansson.
Tränaren ville dock helst spela cupmatchen något tidigare.
– Det blev att vi fick kompromissa. Jag hade helst sett att matchen gick den 11 april i stället. Men nu är det bestämt att det bli långfredag.

Johansson riktar samtidigt en tanke till supporterklubben Black & White.
– De har en kick-off-fest på skärtorsdagen och vi skulle egentligen varit där. Nu reser vi till Örebro i stället. Vi får se vilka som stannar hemma och om de har möjlighet att representera oss andra på festen.

Annons
 

BoBo Bola lånas ut till Bunkeflo

På torsdagseftermiddagen blev det klart att BoIS anfallare BoBo Bola kommer att spela för Bunkeflo under våren. Bola har haft en tuff försäsong och kommer med största sannolikhet att ha svårt att ta en ordinarie plats i kommande trupper.
– Det är den bästa lösningen, framför allt för BoBo. Han kommer att få betydligt mer speltid. En annan fördel är att Bunkeflo spelar samma typ av spel som BoIS, säger tränare Patrik Johansson på klubbens hemsida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser