Annons

Tummel ”light” gästar vårens sista torsdagslunch

Sjumannabandet Tummel från Malmö är kända för sitt frustande energiska framförande av klezmer- och balkanmusik från Östeuropa. Under veckans torsdagslunch på teaterrestaurangen får vi höra en lite mindre kvartett ur bandet, Tummel light, med Tobias Allvin på gitarr och bozouki, Annika Jessen på klarinett, Edin Bahtijaragic på dragspel och Andreas Rudenå på fiol och gitarr. Passionerad och lidelsefull östmusik utlovas! Läs mer på: www.tummel.nu

Efter torsdagens lunch kan vi räkna in en ovanligt lyckad vår. Evenmanget kommer tillbaka i höst med planerad start den 14 september. Vi hälsar gammal och ny publik välkommen då, hälsar Håkan Persson på Kultur & Fritid.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser