Annons

Linjens förstalag nära att vinna division 1

Inomhusseriespelet i bangolf är nu slutspelat och för hemmaklubben BGK Linjen, som deltog med tre lag, blev det två medaljplaceringar och en fjärdeplats. Linjens förstalag var dock ytterst nära att ta hem årets division 1. Med 15 vunna matcher av 18 möjliga hamnade man på samma poäng som Malmö 1. Malmölaget kunde dock vinna på bättre slagantal. Även klubbens andralag fick nöja sig med en andraplats. Malmö 2 kunde här vinna division 2A med sex poäng. I den andra division 2-serien var Linjen 3 endast ett poäng ifrån att knipa tredjeplatsen.

Finalen i LandskronaTouren är dessutom avverkad. Kent Kirkegaard vann oldboysklassen, Göran Ekman blev trea bland herrveteranerna och i B-klassen kunde Lars Jacobsson ta hem andraplatsen. Även om tävlingssäsongen inomhus nu är avslutad, så är hallen öppen för allmänhetsspel vardagar dagtid fram till skärtorsdagen.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser