Annons

The Sounds till Karnevalen – och kanske till Venfestivalen

På onsdag kommer Karnevalsbolaget att presentera ett preliminärt scenprogram för sommarens Karneval men redan idag kan Landskrona Direkt avslöja att Helsingborgs rockstoltheter The Sounds kommer att bli en av karnevalens huvudattraktioner.
Bandet kommer bara att göra ytterst få spelningar i Sverige i sommar så det är riktigt stort att vi lyckats få loss dom till Landskrona, säger karnevalsgeneral Olle Larsson som även kan berätta att Siw Malmqvist uppträder tillsammans med DomNiVet under sommarens karneval.

The Sounds befinner sig just nu på USA-turné för att lansera nya skivan Dying To Say This To You. Bandet sliter hårt och gör i det närmaste 40 spelningar under 55 dagar.

Annons
 

Ett rykte som florerat, inte minst beroende på den tävling vi haft här på Direkten om Venfestivalen, har gjort gällande att bandet även skulle göra en spelning på ön.
Det är inget jag kan kommentera i nuläget, säger Bertil Alm, ansvarig för bandbokningen till Venfestivalen men tillägger samtidigt med ett leende,
Jag hörde att biljetterna till den första konserten i Los Angeles sålde slut på en timme. Det var en klubb som tar 2000 personer. Så visst, det ska medges att det hade inte varit dumt om dom kom till Ven.
Vi hoppas ha klart med vår headline inom kort, inte minst så att vi kan kora en vinnare i er tävling.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser