Annons

Landskronaungdomar till biljard-SM

Ungdomshuset Nova och Västervångsskolan åker till Stockholm på ungdoms-SM i biljard till helgen. Fem lag från Nova och Västervångskolan kommer att representera Landskrona.
– Vi tävlar i 3 klasser, grundskolan tjejer, grundskolan pojkar och gymnasieskolan pojkar. Varje lag består av tre spelare som tillsammans skall ta poäng för att gå vidare, säger Jörgen Patriksson på Nova och fortsätter.
– Vi kommer att åka natt-tåget på fredag och kommer tillbaka på söndagskvällen, förhoppningsvis med en eller flera pokaler.

Uppe i Stockholm kommer ungdomarna samt ledarna Bosse Cronsell från Västervångsskolan och Henrik Strandman från Fält- och fritidsgruppen och Ungdomshuset Nova att bo på en skola som man har ett samarbete med och på skolans fritidsgård kommer Landskronaborna på lördagskvällen att träffa deras ungdomar och se på film.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser