Annons

LSK förnedrat i DM

Förra veckan åkte LSK till Rydebäck för avslutningsmatch mot Rydebäck i DM. Ett skade- och sjukdomsdrabbat LSK fick möblera om och ändra taktik inför matchen men det hjälpte föga. Rydebäck tog kommandot och ledde med hela 5-0 i halvtid. Slutresultatet skrevs slutligen till 7-0.
– Klart man är besviken. Även med så mycket spelarbortfall ska man kunna kräva mer och många underpresterade idag. Det gäller att vi nu börjar hitta spelet inför seriepremiären och att vi får tillbaka våra skadade och sjuka spelare. Det blir helt klart en mycket tuff division 6 serie och vi får ha en målsättning att hänga kvar efter denna tuffa försäsong där resultaten varit väldigt blandade. I våra bästa stunder räds vi inga lag och vi vet vi kan slå alla lag i serien, men vi kan också på en dålig dag förlora mot alla lag i serien. Nu gäller det att vi får ihop laget och att spelet börjar stämma innan premiären, kommenterar LSK tränaren Mikael”Lillen” Persson besviket.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser