Annons

Folkpartiet förklarar krig mot kriminaliteten

Folkpartiet har förklarat krig mot kriminaliteten och har därför skrivit ner 55 punkter för hur de anser att ungdomsbrottsligheten i Landskrona ska brytas.
– Programmet innehåller en lång rad lokala förslag till hur vi ska komma åt den mycket allvarliga ungdomskriminaliteten i Landskrona. Dessutom finns en rad krav på förändringar av lagar och andra regelverk för att vi på allvar ska kunna bryta denna utveckling, säger Torkild Strandberg, ordförande för Folkpartiet i Landskrona.
– Det är avgörande att vi får fler poliser till Landskrona. I dagsläget sysslar bara två poliser med att utreda ungdomsbrott. Ett av våra förslag är därför att bilda en ungdomsbrottskommission i Landskrona. Och det kräver resurser.

Dessutom pekar Strandberg på föräldraansvaret och skolans roll.

Annons
 

Folkpartiet har tagit fram ett program där man presenterar samtliga punkter samt förklaringar. Du hittar programmet här. (pdf)

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser