Annons

Succé för Landskrona och Ven på turistmässa Foto: Björn Boström, Ven-Trafiken AB

I dag öppnade TUR-mässan i Göteborg, och för första gången samlades näringsidkare från både Landskrona och Ven i samma monter. Arbetet med förberedelserna har drivits av det nystartade Marknad Landskrona AB och nätverket Destination Ven.
Mässan har under torsdagen varit öppen för fackbesökare och Landskrona och Vens monter har varit välfrekventerad av många intresserade besökare från resebranschen. Under torsdagskvällen hälsar man dessutom speciellt inbjudna välkomna till ett mingelparty – allt för att förstärka bilden av Landskrona och Ven som turistmål.
– Det är helt otroligt. Jag har stått i montern i olika omgångar så jag kan inte säga hur många här har varit. Det kommer dock folk hela tiden från de mest olika branscherna och alla är mycket intresserade, säger Björn Boström, VD för Ven-Trafiken AB.

Mässan pågår till och med söndag och är öppen för allmänheten under lördag och söndag.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser