Annons

Kronan förlorade i Degerfors

Kronans volleybolldamer var i Degerfors för att spela Final Four. I första matchen mötte tjejerna RIG Falköping. Kronan vann de två första seten men sedan spelade Falköping upp sig och vände på matchen som slutade 3-2 till västgötarna.
Även den andra matchen förlorade Kronan då Bromma vann med setsiffrorna 3-1.
Efter vinsten mot Halmstad helgen innan Final Four var vi mer än nöjda med vår insats för säsongen. Detta kanske var en av bidragande faktorerna varför det gick som det gick i Degerfors, att krafterna och inspirationen var slut och nöjdheten hade satt sig lite väl för hårt i kroppen, sammanfattar Heidi Holm i Kronan.

En utförlig rese- och matchrapport hittar du på Kronans hemsida.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser