Annons

Ung frisör fick gesällbrev Sandra Åkerlund har just mottagit sitt gesällbrev av Företagarnas ålderman Sven Röiseth. De båda flankeras av Jan Stanryd (t.v.) och Ray Persson som båda är så kallade ungbröder.

Igår avhöll Företagarna Landskrona sitt 127:e årsmöte. Höjdpunkten för kvällen var dock inte mötet i sig. Det var i stället då 21-åriga Sandra Åkerlund fick gesällbrev för sina kunskaper inom frisöryrket.
Några större förändringar i livet blir det dock inte för Sandra.
– Jag har en stol på Fön & Sax och där kommer jag att fortsätta. Jag stormtrivs i Landskrona, säger frisören efter ceremonin som hölls i Företagarnas lokal på Stora Norregatan.

Hon har dock en dröm men tror själv att det stannar vid just en dröm.
– Jag skulle vilja öppna en hip-hop-salong i Köpenhamn. Men jag är nog lite för feg för att satsa på något sådant stort. Jag kommer aldrig att vilja flytta från Landskrona. Här trivs jag bäst och här bor alla mina vänner och min familj.
Förutom gesällbrev och blommor fick Sandra 1 000 kronor av Företagarna Landskrona.

Annons
 

Ytterligare en person uppvaktades innan själva årsmötet drog igång. Det var KÅWE Isolerings ägare Kenneth Wiktorin som utnämndes till veteran efter att han varit medlem i Företagarna under 25 år.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser