Annons

Skolministern imponerad av satsning på läsning Skolminister Ibrahim Baylan gästade Landskrona på onsdagen.

Sveriges skolminister Ibrahim Baylan talade på onsdagsförmiddagen inför cirka 170 lärare och annan skolpersonal på Folkets Hus i Landskrona. Det är Barn- och ungdomsförvaltningen som bjudit in ministern i samband med att man arrangerar en konferens under rubriken Språk – Tanke – Utveckling.
Jag blir glad och imponerad över att man lägger så mycket tid och kraft åt läsningen. Det skrivna ordet har oerhört stor betydelse i Sverige, kommenterade Baylan efter sitt framträdande.

Skolministern blev också uppvaktad av ett flertal syrianer.
– Jag blev helt paff. Här finns ju till och med en syriansk förening. De ville bjuda på en fest i kväll men tyvärr är jag uppbokad. Jag lovade dom dock att komma tillbaka, mer eller mindre officiellt, avslutar Baylan och skrattar.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser