Annons

Tutti på MTV

I helgen lanserade Landskrona moderaterna en ny hemsida.
Den stora nyheten på sidan är att Landskrona moderaterna nu hakar på årets stora trend och satsar på webb-TV eller som man själva valt att kalla det MTV – Moderat TV.
– MTV, Moderat TV är en satsning som vi ska prova och se hur det emottas av våra besökare. Vi kommer fram till valrörelsen göra korta filmsnuttar exempelvis intervjuer med våra kandidater och med våra väljare. I dag finns en kortfilm med kommunalrådet Tutti Johansson Falk, som välkomnar besökarna till den nya hemsidan, säger ordförande för Landskrona moderaterna, Kjartan Magnusson och berättar vidare om partiets Internetsatsning.

Internet är en växande informationskälla, som för varje dag växer sig större och som nyttjas av fler och fler människor. Undersökningar visar exempelvis att 77% av ungdomarna använder Internet som sin primära informationskälla. Att ha relevant information som är enkel att uppdatera är det vi strävat efter på vår nya hemsida.

Annons
 

På sidan utlovas debattartiklar och insändare som blivit publicerade i tidningar. Vidare ska man kunna läsa de pressmeddelanden som skickats till media. Som sig bör ett valår som detta har även en lokal blogg där partiets kandidater har möjlighet att skriva lagts på sidn. Något som redan flitigt utnyttjats av Marko Huttunen och Tutti Johansson Falk som tillbringat helgen på konferens i Jönköping.
Bloggen, en form av nätdagbok, har vuxit explosionsartat på Internet under det senaste året. Vi måste våga tänka nytt och följa de trender som finns på Internet vad gäller kommunikationen med våra väljare. Därför har vi nu lanserat bloggen där våra kommunpolitiker och kandidater inför valet i höst kommer att skriva om Landskronapolitik. avslutar Magnusson.

Vill du ta en titt på moderaternas nya hemsida
så hittar du den på www.landskronamoderaterna.se

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser