Annons

Fotbolls-VM på storbild i tält

Många tänker åka till Tyskland för att följa det svenska landslaget i fotbolls-VM till sommaren. Ännu fler lär följa arrangemanget på hemmaplan. En som satsar på denna publik är krögaren Fredrik Nilsson som vill visa VM på storbildsskärmar på Kasernplan.
– Vi kommer att ha två gigantiska skärmar i ett tält som rymmer över 600 personer på Kasernplan under VM. Som bekant sammanfaller ju turneringen med skolavslutningen och Karnevalen, säger Nilsson som nu väntar på de sista tillstånden.
– Jag förväntar mig att få klart med dessa i dagarna. Därefter börjar planeringen på allvar.

Nu är det inte bara de svenska matcherna som ska visas. Krögaren har planer på att visa så fotboll varje kväll men naturligtvis ligger fokus på Sveriges matcher.
– Då kommer vi att ha olika insläpp. Det finns till exempel VIP-platser för företagare och så kallade matchsponsorer. Sen kommer vi även att ha sitt- och ståplatsbiljetter som till vilken match som helst.

Annons
 

När inte student- eller karnevalsfirande eller fotboll står på programmet ser Nilsson gärna att andra evenemang hålls i tältet.
– Samtidigt pågår Sim-SM på Citadellbadet. Det betyder att många ska äta samtidigt på dagarna och då står tältet där. Det hade passat utmärkt att använda det då. Jag kommer dessutom att tala med Kulturförvaltningen om de eventuellt vill arrangera något i tältet under dagtid, avslutar Nilsson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser