Annons

Oklara papper stängde restaurang

Strax innan jul öppnade Roland Tufvesson Restaurang Edith ute på norra industriområdet, något som tycks bli ett av de kortvarigaste lokusen i stan. För fjorton dagar sedan tvingades Tufvesson slå igen portarna efter ett besök från John Samuelsson på miljöförvaltningen.
Tufvesson har för oss uppgett att firman ”En dag i Tyskland” står bakom restaurangen men detta bolag är enligt skattemyndigheterna avregistrerat, berättar Samuelsson.
– Han sa till mig att han omedelbart skulle ombesörja så att alla papper var i sin ordning. Det är två veckor sedan nu. Sen dess har jag inte hört av honom.

Så restaurangen är numera helt stängd?
– Det hoppas jag att den är. Det telefonnummer jag har till honom är dessutom avstängt.
– Men det är klart kommer han in med giltiga papper så kan han naturligtvis öppna igen, förklarar Samuelsson

Annons
 

Landskrona Direkt har varit i kontakt med Bolagsverket för att där höra hur det ligger till med den saken. Någon ny ansökan finns inte, däremot har det i januari inkommit en ansökan om att bilda ett handelsbolag med namnet Restaurang Edith.
– Det saknas väsentliga uppgifter i ansökan och dessutom har ingen registreringsavgift kommit oss tillhanda, säger man på Bolagsverket och meddelar att det vilande ärendet snart läggs ner.

Landskrona Direkt har vid upprepade tillfällen försökt komma i kontakt med Roland Tufvesson via hans mobiltelefon men endast möts av telefonsvarare.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser