Annons

Oklara papper stängde restaurang

Strax innan jul öppnade Roland Tufvesson Restaurang Edith ute på norra industriområdet, något som tycks bli ett av de kortvarigaste lokusen i stan. För fjorton dagar sedan tvingades Tufvesson slå igen portarna efter ett besök från John Samuelsson på miljöförvaltningen.
Tufvesson har för oss uppgett att firman ”En dag i Tyskland” står bakom restaurangen men detta bolag är enligt skattemyndigheterna avregistrerat, berättar Samuelsson.
– Han sa till mig att han omedelbart skulle ombesörja så att alla papper var i sin ordning. Det är två veckor sedan nu. Sen dess har jag inte hört av honom.

Så restaurangen är numera helt stängd?
– Det hoppas jag att den är. Det telefonnummer jag har till honom är dessutom avstängt.
– Men det är klart kommer han in med giltiga papper så kan han naturligtvis öppna igen, förklarar Samuelsson

Landskrona Direkt har varit i kontakt med Bolagsverket för att där höra hur det ligger till med den saken. Någon ny ansökan finns inte, däremot har det i januari inkommit en ansökan om att bilda ett handelsbolag med namnet Restaurang Edith.
– Det saknas väsentliga uppgifter i ansökan och dessutom har ingen registreringsavgift kommit oss tillhanda, säger man på Bolagsverket och meddelar att det vilande ärendet snart läggs ner.

Annons
 

Landskrona Direkt har vid upprepade tillfällen försökt komma i kontakt med Roland Tufvesson via hans mobiltelefon men endast möts av telefonsvarare.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser