Annons

Quit Your Dayjob bioaktuella

– Landskronatrion Quit Your Dayjob är själva definitionen av vuxendamp. Så beskriver Hultsfreds festivalen på sin hemsida bandet som nu är klart för sommarens stora svenska festival.

Flitigt turnerande Quit Your Dayjob hörs även i den bioaktuella svenska filmen Frostbiten med Petra Nielsen i en av huvudrollerna.

Annons
 

Att Jonas, Marcus och Andreas (med artistnamnen Jonass, Marcass and Andreass) slutat sina 9-5 jobb är uppenbart efter en snabb titt i bandets turnékalender.
Just nu befinner sig trion i USA för sex spelningar från kust till kust, där man på lördag avslutar med en spelning på klassiska CBGB i New York. Sedan september har bandet som levererar dansant höghastighetspunk med humoristiska inslag turnerat i England, Holland, Italien, Tyskland och Sverige.

Hultsfreds festivalens passande beskrivning lyder:
”Deras sanslösa mix av punk, pop, synth och surf far fram i hundranittio och bryter ner allt motstånd genom att hela tiden balansera på rätt sida om gränsen mellan det naivistiskt geniala och ren dumhet. Sällan har väl så mycket sagts om så viktiga ämnen med så få ord som Quit Your Dayjob gjorde i ”She-Male Godzilla” och alla dom andra höjdarspåren på fjolårets omtumlande turboalbum ”Sweden We Got A Problem!”

Alla landskronabor som någon gång hyrt film på Vlado Video i hörnet Lilla Strandgatan/Storgatan bör skynda sig in på bandets hemsida och ladda ner mp3:an med samma namn. En kulturhistorisk dokumentation!

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser