Annons

Seminarieserie kring innovation

Under våren 2006 kommer Landskrona Kommun och Landskrona-Kävlinge-Svalövs Gymnasieförbund, i samverkan med Copenhagen Business School CBS, att arrangera en seminarieserie kring innovation. Serien är framtagen av Institutet for Informatik vid CBS och baserar sig på institutets erfarenheter av olika arrangemang i samverkan med danskt näringsliv och dansk fackföreningsrörelse samt deras kursutbud inom CBS.

På torsdag klockan 13.00 kommer det första seminariet att gå av stapeln på Hotel Öresund i Landskrona. Lärare från CBS kommer då att presentera vad innovation är och på vilka sätt innovation har betydelse för ett företags och en organisations utveckling. Representanter för näringsliv, kommun, gymnasieförbund, CBS med flera kommer att inleda.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser